torsdag 20 januari 2011

Akumal och Cozumel.

Som ni ser pa bilderna har vi det riktigt bra har borta i Mexico. Igar var vi pa en eftermiddagstrip till Akumal, tillsammans med de norska tjejerna samt en brasilianska vi lart kanna. Sandra fick antligen snorkla, och hon tyckte det var helt fantastiskt! Fick se en massa fina fargglada fiskar och en havsskoldpadda! Matilda holl sig inne vid strandkanten och tittade pa fiskarna som hangde dar.

Idag akte vi ut till on Cozumel, som ligger 45 minuter med bat fran Playa del Carmen. Dar gick vi forst omkring och sag pa alla fina hus, for att sen ta en taxi ut till Playa del Paradisio. Skulle vara paradislik tydligen, men icke! Var en massa massa folk och stora flytande grejer pa vattnet dar man skulle klattra och ha sig. Inget for oss, sa vi lyckades leta upp en nastan folktom strand tre kvarts promenad darifran. Underbart! Dar hangde vi hela dagen, och pa eftermiddagen delade vi taxi med en afroamerikan samt en kubanamerikanska tillbaka till stan. De var jattesota och roliga, och hade rest dit med en av de stora lyxfarjerna! Snubben, som hade rest runt hela varlden och lite till, gav oss en massa tips, innan han hojde volymen pa stereon och diggade med i We speak no americano! Efter att han fragat chaffisen om det var okej, saklart!

Annars ar maten fantastisk, och manniskorna lika sa! Vi trivs sa himla bra!

7 kommentarer:

Mamma Karin sa...

Detta är ju livet tjejer:) å va kul med snorklingen, härliga bilder. Ta hand om er,puss och kram

BigBigBro sa...

Ha ha haaa,.... ser o låter kanon. Schyssta U-vatten bilder blir det.

Anna! sa...

I like every wörd! Sista bilden är min favvis. Så fina färger. Och ett favvo-porträtt såklart! Gu va ni verkar ha det bra! Och drinkarna ser goda ut!

Vamos por favor!

Syster Malin sa...

Nu är jag ju ännu mera avis! Men jag unnar er det är så mycket.
Puss på er

Kanelbullen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Evelin sa...

Ni värkar ha det bra :) Och jäklar vilka fina bilder jag gillade den med sandiga fötter :) Kram!!

mamman i månsta sa...

allt verkar ju bara så underbart! Kärlek!