fredag 18 februari 2011

Vi gillar't!














Det har ar varat liv just nu, och vi alskar det! On Caye Caulker har 1 500 lokalinvanare, och ar 8 kilometer lang, och ungefar 1.5 kilometer bred. Alla tar sig fram pa cykel eller i en golfbil, sa bilarna pa on ar lattraknade. Vi har hittills sett en, och tva gamla lastbilar plus en brandbil. Till och med polisen susar fram i golfbil. Sa idag gick vi annu ett steg mot att bli en riktig belizianare, och hyrde varsin cykel for en vecka!

Vi har blivit kompisar med tva par killar pa on, och idag skulle vi fa folja med dom ut och fiska! Dock blev det inget fiskande eftersom det blaste sa mycket, men som plaser pa saren fick vi en guidad tur pa cykel runt on! Snariga vagar, dar vi fick se bade odlor och krabbor springa framfor dacken. Efter lite solhang pa en av bryggorna fick vi se det basta, och det var... krokodiler!! Forst fick vi se en liten en, som det tog ungefar en kvart innan vi ens kunde se eftersom den bara lag med huvudet ovanfor ytan, och nagra meter senare en stor en. Vi fragade om de kunde attackera oss, men de var tydligen sa radda for manniskor sa det behovde vi inte oroa oss for. Det behover daremot hundar, eftersom krokodilerna garna biter dessa da de skaller pa dom. Beviset pa detta var en dod hund som flot omkring i vattnet, utan huvud! Tydligen kan krokodilerna gora laten som hundskall, vilket gor hundarna uppjagade och VIPS sa har krokodilen fatt mat for dagen... Life's hard.

3 kommentarer:

Mamma Karin sa...

Förstår att verkligheten överträffar bilderna, vill se bilder på ert boende också:) bra att det inte blev nån fisketur, huvvaligen, inga båtar i onödan:(
sköt om er, kram

BigBigBroOlle sa...

So nice life,..... bara softa runt. Vem skulle inte vilja käka upp en hund som alltid skäller på en,... jag förstår krokodilerna ha ha haaaa. Väldigt fina bilder. Fortsätt att softa på =)

Månstamamman sa...

Ser härligt ut! Underbart! Hoppas ni hittar billigare boende.
Sköt om er!
Puss och kärlek!!!
-33 i dag =)