tisdag 15 februari 2011

Jah man.

I lordags lamnade vi Isla Mujeres, for att ta bussen ner till Chetumal. Tankte stanna dar ett par dagar, men efter en natt pa Norman Bates hostel kande vi oss SA redo for Belize och den karibiska on Caye Caulker. Hoppade pa ungefar varldens minsta taxibat, som skulle ta oss fran vart alskade Mexico in i ett nytt land. Vi gick fram till snubbarna som satt pa baten och sa: Well.. its not a big boat..? No, svarade dom, but it's fast! Och snabb, det var den! En och en halv timme senare var vi framme i Belize, och efter ytterligare en halvtimme var vi framme pa Caye Caulker.

Efter tva natter pa on har vi konstaterat att vi alskar den, och att vi definitivt ska atervanda! Manniskorna har ar helt fantastiska (och sa coola)! Hela on andas rastafari, och vi alskar't. I gar kvall hangde vi pa en av de lokala reggaebarerna, och blev sa val bemotta av alla. Bartendern, en rastaman i 50ars aldern, kom och tog i hand och halsade oss valkomna till Belize basta reggaebar. Dessutom var ju denna o den perfekta platsen att som singel fira Alla hjartans dag; ungefar alla coola rastasnubbar sa eller ropade Happy Valentin girls till oss! Haha!

Hur lange vi stannar har vet vi inte, men det lutar at att bli ett par veckor. Och bilder kommer, vi lovar!

3 kommentarer:

Mamma Karin sa...

Längtar till mycket bilder nu:)
Sköt om er, Kram

Månstamamman sa...

Puss o kram och fortsätt att ha det bäst!

Moster Babbis som just har städat, puh svett o suck sa...

Låter som ett bra ställe att fira Hjärtans-Dagen på! Gissar att det tillkommer sol, värme + en o annan vacker drink! Tjohoo fina ungdomar, njut av er ungdom o ha kul... vilket ni ju verkar ha!
KRRAAAAAM