lördag 5 februari 2011

Om andrade planer, och annu ett fodelsedagskalas.

Home sweet home.
Det har gillar vi att gora pa eftermiddagarna; Slappa i hangmattan.
En kvall pimpade vi till oss och kollade in utelivet i den lilla staden.
Den mexicanska maten ar sa fantastisk!
Har brukar vi hanga de dagar vi vill sola och bada.
Ett par kvallar var det sa kallt, sa vi dagen efter fick lov att
kopa varsin mexicansk filt att krypa under. Visst ar de vackra?

Och vi har blivit med varsin hatt! Matilda en i stra...
... och Sandra en i svart tyg.
Nar vi val skulle flytta fran var kara cabaña, pa vart kara hostel, insag vi att vi inte ville flytta. Okej for att paradiset inte har internet och vackra strander, men det har aven sand. Valdigt finkornig sand. Sand som kommer fastna precis overallt. Pa vara sackar, pa alla vara klader, i vara sovpasar och sa vidare. Sa vi stannade. Och angrar det inte en sekund. Vi trivs verkligen jattebra, och rekomenderar alla som ska besoka Tulum att bo dar; Rancho Tranquilo. Det ar billigt, mysigt, trevligt folk OCH man far nygjorda pannkakor till frukost! Vad kan man mer begara?

Pa formiddagen har vi varit vid ruinerna nere vid Tulums strand. Mayornas tillhall, och enda vattenvag. Sa otroligt vackra byggnader aven har. For att inte tala om utsikten, turkost vatten sa langt ogat nadde! Vi sag aven ungefar en miljon odlor, och de ar verkligen fascinerande varelser. Vi bade filmade och fotade dom.

Andrade planer blev det aven for resan upp till Isla Mujeres. Vara kanadensiska kompisar ville att vi skulle stanna en dag till, eftersom en av dom fyller ar idag. Sa, ikvall blir det annu ett fodelsedagskalas. Han ska fa ett Sverigekollage av oss, och dessutom har vi - efter ett par ol bor tillaggas - lovat att sjunga en  svensk fodelsedagssang!

4 kommentarer:

Kanelbullen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Månstamamman sa...

Ni ser då verkligen ut att ha det alldeles förträffligt! Fortsätt så! Och välldans söta är ni i era fina hattar. Filtarna gillar jag skarpt.
Love och puss till er båda!

Mamma Karin sa...

Håller med Månstamamman på allt:)

Anette i Mora sa...

Åh vad ni verkar ha det bra :-) Helt plötsligt dyker Nannes låt upp i huvudet - avundsjuk jag är så avundsjuk... Kram på er och fortsätt ha det bra!